Contrainfos 112: BikeWars, parkings, occupyHorror, Trobada Rara

bici2

BCN, 03/02/2016.- En una setmana on Barcelona s´ha manifestat en solidaritat amb el poble kurd a les portes del consolat de turquia i també hi ha hagut el judici popular al Cie, on s´ha exigit, un cop més, el tancament definitiu d´aquest centre d´extermini d´immigrants.

Nosaltres però ens centrarem amb quatre notícies més d´estar per casa que veiem a continuació.

1. BikeWars BarcelonaAl CSO Pula Vida, a Santa Coloma, es celebrà les primeres jornades de Bikewars Barcelona, això és, fabricació i combat de bicicletes autoconstruides, en el més pur estil DIY.

2. No més parkings Les PlanesI a Les Planes, un grup de veis i vienes s´están movilizant per aturar l inauguració d´un nou parking. A canvi, volen un parc i ho reinvindiquen precisament així, fent un parc a damunt del parking.

3. Festival de Curts de Can BatllóEl 30 de gener es realitzà la segona edició de curts de teror a Can Batlló, convertint l´espai en un veritable punt de socialització de la penyeta, I si no us ho creieu, pues mire-ho.

4. 2a Trobada Rara TroupeEl mateix cap de setmana va tenir lloc al Convent Sant Agustí una trobada amb diferents col.lectius que treballen l´audiovisual amb persones diagnosticades amb emalalties mentals. La trobada Rara Troupe va comptar , entre d´altres amb el col.lectiu radio Noikosia i la rara Web de Lleó.cabra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s