Jornades d’acció feminista autònoma /feminist action days


[CAT] ¡Se va a armar la gorda! Jornades d’acció feminista autònoma per a dones, lesbianes i trans (MLT), sense partits, sindicats ni banderes)

barcelona..Per segon any consecutiu se celebren les jornades d’acció feminista autònoma al voltant del 8 de març, «Se va a armar la gorda» per a dones, lesbianes i trans (MLT), sense partits, sindicats ni banderes.

Perquè pensem que cal abandonar les pors, la passivitat i la submissió, us animem a que, durant aquests dies però també la resta de dies, feu accions, prengueu eel carrer agiteu el sistema, us autoorganizeu per a crear xarxes i destruir el que ens oprimeix, canalitzant la ràbia, i fent-nos protagonistes de les nostres vides i dels nostres desitjos per tots els mitjans.

En un context de progressiva precarització en tots els àmbits de les nostres vides, de polítiques de privatització i negació dels serveis més bàsics-llei de l’avortament, desnonaments i desallotjaments, explotació laboral, desmantellament salvatge del sistema sanitari i educatiu,nosaltres -invisibilitzades, minoritzades, deslegitimades-vam decidir continuar endavant amb les nostres lluites, amb aquesta lluita, colze a colze contra el poder.

Tornem a prendre el carrer, un cop més, sense demanar permís i organitzant unes jornades feministes al marge de les institucionals, on visibilitzar sense concessions els nostres cossos, les nostres lluites, les nostres sexualitats i la nostra capacitat d’acció;posant coneixements i pràctiques autogestionàries en comú i agitant l’espai públic que se’ns nega sistemàticament, prenent nostre costat a la barricada dels conflictes socials.

Se va a amar la gorda!

+info
twitter @SE_VA_ARMAR #sevarmarlagorda

LEER MÁS AKÍ  http://acampadadebarcelona.org/index.php/ca/compo

Autor: thefreeonline

The Free is a book and a blog. Download free E/book ...”the most detailed fictional treatment of the movement from a world recognizably like our own to an anarchist society that I have read...